Petrželová polévka
Sýrová omáčka na těstoviny
Bešamelová omáčka s česnekovými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Tvarohový koláč s jahodami
Zapékané plněné brambory
Obrácená buchta z jablek
Pomazánka na jednohubky
Malinový dort - bez křoupání
Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Plněná vepřová rolka
Dýňová panenka Wellington s…
Mexická tortilla se zelným salátem
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Strouhaný kakaový koláč
Kulajda
Banánový chlebíček
Ginger shot
Polévka z červené řepy
Krůtí guláš s těstovinami