Petrželová polévka
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Malinový koktejl
Galantina z kuřete
Dukátové buchtičky
"Low Temperature" - Roastbeef
Bůček trochu jinak
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kuřecí paličky s rajčaty a paprikou
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Polévka z čerstvého špenátu -…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros