Petrželová polévka
Holandská omáčka
Sýrová omáčka na těstoviny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Hamburgery original
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Kuřecí nudličky pro labužníky
Barevné hrnkové knedlíky
Zapečené brambory s mletým masem…
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Pomerančová zmrzlina
Banánové vafle s javorovým sirupem
Masové nudličky se sýrovým přelivem
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.