Petrželová polévka
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Omáčka ke svatomartinské huse
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Rybí salát z králíka
Trojbarevný koláč naší babičky
Čočka žravka
Svratecký guláš
Zapečená hlíva s nivou
Palačinkové rolky (roládky)
Žampionová polévka se zakysanou…
Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem