Petrželová polévka
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Hovězí maso na zelenině
Rybízový koláč II.
Bábovka tvarohovo-kokosová
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Pravé italské těsto na pizzu
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Hlíva s rýží
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Bublanina z remosky
Smažené nudle s krůtím masem
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink