Petrželová polévka
Bešamelová omáčka s česnekovými…
Holandská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Zapečené filé po cikánsku
Linecký tvarohový koláč
Cuketové řezy
Sýrová polévka s vejci
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Palačinky (na palačinkovač)
Česnekové bramborové knedlíky s…
Třešňový dort / řez
Řízky z hlívy
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami