Petrželová polévka
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Jablka v županu
Těstovinový salát s tuňákem
Jehněčí plec pečená
Pizza těsto - rychlé a tenké
Kakaovo-tvarohový dort
Broskvový želé řez
Tiramisu s jahodami a čokoládou
Jednoduchý jahodový koláč II.
Salát Caprese II
Smažené nudle s krůtím masem
Noky se špenátem a ricottou
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Rozlítaný ptáček
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Dort Míša
Brokolicová polévka se sýrem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink