Petrželová polévka
Bešamelová omáčka s česnekovými…
Holandská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
My jsme měli upečené králičí stehna,tak jsem místo vývaru použil ten sos z pod masa a mírně zahustil moukou.Bylo to vynikající.
Já to dělám k lososu. Třeba udělat pirohy z listového těsta uvniř s kousky osileného lososa. Upéct a k tomu tuto omáčku.
k čemu se to hodí udělat?
já teda petrželovou omáčku dělám taky, sice jinak, bez smetany ale s tou smetanou to zkusím taky ....:-))
To vypadá dobře.To jisto jistě vyzkoušíme.
Gulášová polévka
Sendvič s tuňákem
Domácí kečup
Dort pro chlapy
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Marinovaná kuřecí prsa II.
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Avokádový salát
Veganský indický sójový guláš
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě