Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Salome
|10. 1. 2007 12:39
Taky jsem se divila, ale opravdu tam žádné vejce nepřijde. A chutnají mi lépe než klasické halušky, polité brynzovou omáčkou a posypané vyškvařenou slaninkou jsou prostě božské!
olga lisáková
|10. 1. 2007 10:09
Nezkoušela jsem, ale těsto je podobné jako na halušky a tam je to také bez vajec. Halušky rovněž milujeme, tedy jen já s dětmi, dokonce bych řekla, že jsou naším nejoblíbenějším jídlem. Na žádné jiné jídlo se snad tolik netěším, jako právě na halušky, brynzové. Dnes chystám brynzové škorce, dle zdejšího receptu a přidala jsem také petrželku, tak jsem zvědavá. Zatím mi stydne kaše.
Radka
|9. 1. 2007 22:37
žádné vejce?
Lenka
|9. 1. 2007 14:26
Já je teď dělám častěji než bramborové knedlíky a ještě dávám pro chuť trochu muškátového květu. Hotové promastím máslem, aby se neslepily.
englicka marketa
|9. 1. 2007 09:23
také dělávám,někdy použiju místo petrželky bazalku,je to ňamka,miluju noky a halušky na jakýkoliv způsob:o)))