Dělám též bez vývaru,bylinky přidávám podle toho,co mi zrovna roste v květináči. Jen zeleninu nedělám na pánvi,ale pečeu v troubě ve velkém pekáči. Podávám společně s jáhly nebo kuskusem,kdy udělám takové hnízdečko,do kterého pečenou zeleninu vložím. Talíř obložím další syrovou zeleninou. :-)
Ráda si dělám něco obdobného, stejná zelenina, jen místo rostlinného oleje používám olivový a cibuli používám červenou, nepřidávám ani česnek, ani vývar (zelenina sama o sobě pustí hodně šťávy), ani tymián, jen petrželku, ale to záleží na chuti :) Ráda jím tuto směs samotnou bez pečiva, ale skvěle by se hodila i jako příloha. A ano, jak SonaH píše, je třeba velká pánev. Je to ale delikateska a na léto vynikající lehká večeře.
Pro dva stačí poloviční ingredience, málem se mi to nevešlo na pánev. Moc nám chutnalo! Na grilovací pánvi jsem udělala kuřecí maso k tomu, ale bylo by skvělé i jen s bagetou.
Výborné. Recept jsem musela trošku upravit, protože jsem neměla všechny suroviny (neměla jsem lilek a místo čerstvých bylinek jsem dala koření, místo petrželky navíc sušenou bazalku). I tak to bylo vynikající. Určitě vyzkouším jako přílohu ke grilovanému masu místo již tradičního zeleninového těstovinového salátu.
hmm, vypadá to skvěle. určitě brzy vyzkouším.