• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pestrý kastrůlek
Napište svůj komentář k receptu

Pestrý kastrůlek

autor: Romana18
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pestrý kastrůlek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,50
      kg hovězí maso
    • 0,50
      kg vepřové ramínko
    • 200
      g anglická slanina
    • 1
      ks ostravská klobása
    • 1
      klobása brdská
    • 1
      kg cibule
    • 1
      kelímek hořčice plnotučná
    • 1
      kelímek hořčice kremžská
    • 1
      kelímek smetana 12%
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2x2 cm, klobásy asi 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse smícháme s hořčicemi. Necháme uležet do druhého dne. Druhý den si vezmeme zapékací misku, vylijeme jej olivovým olejem a maso a klobásu do ní poklademe. Dáme péci. Během pečení podléváme vodou. Když je hovězí maso dostatečně měkké, přidáme do misky cibuli nakrájenou na nudličky, jakmile zesklovatí, zalijeme celou směs smetanou a necháme ji zrůžovět.
2
Servírujeme s bramboráčky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý salát s roketou

Pestrý salát s roketou

Pestrý zeleninový salát

Pestrý zeleninový salát

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Romana Staňková | 27. 11. 2007 14:21

    Ten menší kelímek.

  • Gábina H | 27. 11. 2007 12:05

    Jak velký kelímek hořčice? 400 g nebo ten menší?

  • Romana Staňková | 27. 11. 2007 11:43

    Místo zapékací misky můžete použít třeba remosku. Já v ní peču všechno a je to naprosto ideální..

  • Romana Staňková | 27. 11. 2007 10:50

    Tu klobásu můžete nahradit jinou. Třeba staročeskou. Měla by být trochu pikantní. Akle zase ne moc.

  • Lucie Krejčí | 26. 11. 2007 20:36

    Jo a ještě něco,neznám brdskou klobásu...je něčím zvláštní ?? Nebo můžu nahradit nějakou jinou. Díky.

  • Lucie Krejčí | 26. 11. 2007 18:59

    A to vypadá dobřéé,to vyzkoušíme......... Už teď se mi zbývají sliny :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hovězí maso Klobása Olivový olej Ostravská klobása Smetana 12% Vepřové ramínko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Ďábelská pomazánka na topinky

Ďábelská pomazánka na topinky

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Nebeská Máňa

Nebeská Máňa

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Jogurtová bábovka s pudinkem II.

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

63
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
44
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
37
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
33
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
31
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Pestrý kastrůlek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact