• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pestrá selská pánev
Napište svůj komentář k receptu

Pestrá selská pánev

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pestrá selská pánev
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 50
      g anglická slanina
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 0,50
      ks červená paprika
    • 0,50
      ks paprika - žlutá
    • 3
      ks naťové cibulky
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 3
      ks vejce
    • 3
      lžíce mléko
    • 1
      sklenice nakládané okurky
    • 1
      špetka petrželka

Postup přípravy receptu

1
Oloupeme a omyjeme brambory a nakrájíme je na kostky. Slaninu nakrájíme nadrobno a na pánvi bez tuku ji dokřupava vypečeme. Vyjmeme a na chvíli dáme stranou. Ve slaninovém výpeku zahřejeme olej. Při střední teplotě a za občasného obracení opékáme brambory 12-15 minut dozlatova. Mezitím očistíme a opáchneme papriky a naťové cibulky. Papriky nakrájíme na proužky a cibule na kolečka. Asi 5 minut před dopečením brambor přidáme do pánve zeleninu a spolu orestujeme. V mléce rozkvedláme vejce. Osolíme a opeříme. Vaječnou směs vlijeme opatrně do pánve a necháme srazit. Omeletu po krajích uvolníme a překlopíme. Selskou pochoutku podáváme ozdobenou malými okurčičkami a snítkou petrželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pestrá játra

Pestrá játra

Selská směs

Selská směs

Jánošíkova pochoutka aneb selská omeleta

Jánošíkova pochoutka aneb selská…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Novotna | 15. 7. 2011 00:26

    Par dalsich typu na vareni a pripravu omelet jsem nasla tady http://www.vseovareni.cz/tipy-a-techniky/skola-vareni-omeleta-a-michana-vejce/

  • Tereza T
    Tereza T | 1. 2. 2011 13:09

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia | 31. 1. 2011 22:16

    Hlavní ingrediencí jsou brambory :-P

  • Irena Klasová | 24. 7. 2009 13:14

    Dělala jsem včera na večeři a musím říct, že to bylo velice dobré a rychlé.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Červená paprika Mléko Nakládané okurky Naťové cibulky Paprika - žlutá Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Česneková omáčka

Česneková omáčka

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Kořeněná panenka - grilovaná

Kořeněná panenka - grilovaná

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Rychlá vajíčková pomazánka s pomazánkovým máslem

Rychlá vajíčková pomazánka s…

Ovesné placičky s brokolicí

Ovesné placičky s brokolicí

Křenová omáčka s jazykem

Křenová omáčka s jazykem

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Okurkovo-špenátové smoothie

Okurkovo-špenátové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

172
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
82
Dušené kotlety na paprice
Dušené kotlety na paprice
78
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
41
Debrecínská polévka s fazolemi
Debrecínská polévka s…
38
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto ze sušených rajčat
Pesto ze sušených rajčat
Pestrá játra
Pestrá játra
Pestré šťouchané brambory
Pestré šťouchané brambory
Pestrý salát s roketou
Pestrý salát s roketou
Pestrý zeleninový kotlík
Pestrý zeleninový kotlík
  • Recepty.cz
  • Pestrá selská pánev
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact