Už jste vyzkoušeli pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů? Tato omáčka je opravdovou delikatesou nabitou vitamíny, která vás svou chutí jednoznačně ohromí.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Snadno nastrouhaný sýr
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Polévka z medvědího česneku
Pesto z medvědího česneku
Špenát z medvědího česneku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošovy drny
Olejové koláčky naší babičky
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Kuřecí roláda s houbovou nádivkou
Zapečené kuřecí s rajčaty
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Kančí guláš - staročeský
Ledový salát jako příloha
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.