Už jste vyzkoušeli pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů? Tato omáčka je opravdovou delikatesou nabitou vitamíny, která vás svou chutí jednoznačně ohromí.
RADA: Jak na poslední kapku oleje
RADA: Snadno nastrouhaný sýr
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Polévka z medvědího česneku
Pesto z medvědího česneku
Špenát z medvědího česneku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vídeňská vařená bábovka
Smažený vepřový řízek se sýrem
Punčové řezy - jako z cukrárny :-)
Bábovka olejová II.
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Dip z červené řepy
Třešňové lívanečky II.
Ostré řízky z krkovice
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake