• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pesto Rosso
Napište svůj komentář k receptu

Pesto Rosso

autor: vavrovabarbora
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pesto Rosso
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 100
      g sušená rajčata
    • 50
      g parmazán
    • 50
      g piniové semínka lze použít i slunečnicová nebo mandle
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 1
      hrst bazalka Můžete dát dle chuti i více
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl parmezán je sám o sobě slaný,ale můžete přidat. Doporučuji hrubozrnou

Postup přípravy receptu

1
Doporučuji kvůli bazalce NEDÁVAT do mixéru nebo kovového hmoždíře. Bazalka se nesnese s kovem a poté hořkne !!
2
Ingredience rozmělněte v hmoždíři do kašičky. Pokud se nedaří přilijte více oleje. Nebojte ničemu to nevadí.
3
Pro skladování doporučuji skleněné nádoby s víčkem. V lednici vydrží 1-2 týdny (pokud dříve nesníte :-D ) Po vložení zalijte ještě olejem tak,aby vznikla cca 10mm vrstva nad pestem. Olej slouží společně se solí a česnekem jako konzervant.
4
Pokud pesto odeberete zase zalijte olejem nebude se tak rychle kazit.
5
Doporučení: aby bazalka nečernala nechte ji po opláchnutí pořádně oschnout. Vydrží pak déle zelená.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bazalkové pesto

Bazalkové pesto

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Pesto ze sušených nakládaných rajčat

Avokádovo-bazalkové pesto

Avokádovo-bazalkové pesto

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pesta Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody
Maso Chuťovky Zdravě i chutně Přílohy Ostatní Červen Červenec Srpen Snídaně Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Grilování Mixování Vegetariáni Vegani Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Olivový olej Parmazán Piniové semínka Sůl Sušená rajčata
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb

Malakov dort - starý recept po prababičce

Malakov dort - starý recept po…

Salát ze zelených fazolek

Salát ze zelených fazolek

Jahelníkový nákyp

Jahelníkový nákyp

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Malý korpus

Malý korpus

Hlávkové zelí na pivu

Hlávkové zelí na pivu

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Celer smažený v kořeněné tempuře

Celer smažený v kořeněné tempuře

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

52
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
37
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
36
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
35
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
27
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Perské kuře II.
Perské kuře II.
Perský špenátový krém
Perský špenátový krém
Peříčkový řez
Peříčkový řez
Pesto z medvědího česneku
Pesto z medvědího česneku
Pesto z medvědího česneku a vlašských ořechů
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
Pesto ze sušených nakládaných rajčat
  • Recepty.cz
  • Pesto Rosso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact