tak tedy vemte bazalku, 2 lžíce oleje, oříšky a vodu, vše vrhněte do mixéru a mixujte na nejmenší rychlost (nebo nějakou střední) cca 1 minutu. Poté přidejte zbylé ingredience a mixujte 30 vteřin pomalu a pak 30 vteřin strašně rychle. Servírujte najednou rovnou do těstovin, jinak Vám ztmavne až zčerná.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marian.x
|17. 2. 2011 13:04
jistě , všechno to pořádně ROZMIXUJTE ať se to pak nedá jíst...proč si myslíte , že vám ztmavne až zčerná ? je to tím , že bazalka se ABSOLUTNĚ NESNÁŠÍ s kovem ...proto se doporučuje vše romělnit v hmoždíři a při skladování pesto zavří do sklaeniček zalité po okraj olivovým olejem a bez bublinek...takto vám vydrží třeba i měsíc