Vynikající :-* . Určitě doporučuji zkusit, jestli vám zbyde pečivo z předešlých dní jako mně.
Děkuju za skvělý recept. S přítelem jsme zkusily s broskvema, hruškama a dneska s třešněma. Pokaždé jí sníme hnedka a nic nezbyde.
Použila jsem bílý toustový chléb a borůvky. Byla výborná a taky v mžiku pryč.
Opravdu je nadýchaná jako obláček :-*
právě jsem jí dopekla,tak uvidím co mi na to řeknou chlapci,až se vrátií z práce,ale vypadá dobře:)
díky, je to fantazie :-* nejhorší bylo nastrouhat ty starý rohlíky, protože ještě nemám mixér, je fakt žrací a tak mi nevadí že jsem zase singl a zblajznu jí sama :-D pro misku: zkus to ještě jednou a z čerstvý strouhanky, né z tý uschlý a taky né na plech, jen do menší formy, když jsem to dala já tak se musí povízt každýmu :-D
tak mne se bohuzel nepovedla,vylit na plech to neslo,nebylo to vubec tekute a navic toho bylo strasne malo,vetsinou kdyz dam 4 vajicka,tak z toho aspon neco je :(
toje pravda mnamka :-D
Vynikajici! :-) Zapomnela jsem dat maslo a i tak je skvela :-) Pouzila jsem hnedy toastovy chleb, dala umele sladidlo a tim, ze jsem zapomnela dat maslo, jsem nechtena pretvorila na "zdravou" bublaninu. V zivote mi bez Hery ci masla nevyskocila buchta do kypre konsistence, tahle to ale umi ;-)
Děkuji za recept, těsto je krásně nadýchané a vláčné. Jen přiště musim udělat dvojitou dávku, přítel ji celou zbaštil jeste horkou :)
v puse se jenom rozplynula <:-)
Peču jí už poněkolikáté a z tousťáku nám chutná nejvíc. Kdybych upekla dvě naráz, stejně by nic nezbylo, je výborná :-* .
perfecto eno nuno, doporucuju
Dlouho jsem váhala, jestli jí mám vůbec zkoušet a byla naprosto fantastická. Napadlo mě, že by se dala udělat i ze starší vánočky, ta nám taky občas zbyde.
fakt výborná! :-*
Vynikající, navíc docela praktický recept, pečivo mi po neděli většinou zbude, takže péct budu určitě častěji.
A co bublanina s rybizem? O rybizu pisou zajimave tady http://www.vseovareni.cz/magazin/marmelady-kolace-stavy-dejte-si-rybiz-chcete-li-byt-zdravi/
Dnes to zkusim upect,doufam ze to bude dobre...jsem hodne zvedava :-S :-S
Tak to je super...příště strouhanku z tousťáku 8-) . Jelikož žiju v Anglii, mají tu jen strouhanku polskou. A Poláci ji dělají nejspíš ze svého chlebíku. Je totiž jiná než jakou má maminka nadělanou z českých housek a rohlíků :'( Dík za typ, to se bude opravdu hodit :-)
vyzkoušeno, je výborná, křehká, mňam
sheilo17, klesnout trochu může, ale nadýchaná by měla zůstat, mám vyzkoušené, že z tousťáku nebo bagety je lepší než z rohlíků a veky. Tady používám jen máslo, Heru jsem nezkoušel, ale velký rozdíl by to snad neměl být ;-) . Hlavně když byla pochvala od manžela :-)) ...
to musím vyzkoušet,pečivo mi většinou zbývá a takhle by se zužitkovalo
Dobrá změna:) Jak hodně povyskočí? Nevím, jestli mně trochu neklesla(dala jsem totiž Heru). Nezdála se mi tak nadýchaná. Ale můj muž byl nadšen a to je největší odměna:)
Dělala jsem včera váš perník z rohlíků, byl úžasný a tohle musím taky brzy zkusit ;-) :-P .
Moc dobra buchta.Chutna mi moc i memu pritelovi,budu to pect casteji.. ;-) ;-)
Tohle je dobré i s práškem do perníku a nejmíň z dvojté dávky ;-)
dnes jsem našla podobný recept v dětské kuchařce, upekla a je to naprosto výborné ;). Nevěřila bych, že to bude ze strouhanky tak dobré.
...mě nenaštvete,protože tím,že jste zkazil známkování i na ,,Zamilovaný dort,, , ,,Jablečné pyré,, a ,,Zapečenou tresku se sýrem,, jste dokázal jen to,že upéct jste to ani nezkusil 8-) .
Nejsme moc na sladké,ale toto se dá sníst naposezení :-)) .
mnam ja sam sem si to upekl a bylo to strasne dobre,.....mnam :-) :-P