Med utřeme se žloutky a asi 2 lžícemi vlažné vody, přidáme mouku smíchanou s práškem do perníku a sněhem z bílků. Těsto dáme do vymazaného a vysypaného pekáčku a zvolna upečeme dozlatova. Z čokolády a tuku připravíme ve vodní lázni tmavou polevu a z cukru a citronové šťávy polevu bílou. Vychladlý perník nazdobíme podle vlastní fantazie. Pro slavnostnější příležitosti můžeme ještě dozdobit šlehačkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
tynuška purkertová
|23. 7. 2011 11:27
tyto řezi ejsou moc dobré kazí je strouhanaka ktera je na forme lepsi je kokos
Jitka
|23. 2. 2006 11:57
tyto řezy nejsou mocinko dobré znám lepší.......
Laada
|14. 8. 2004 11:15
Všechny recepty, které jsem od Vás vyzkoušla byly výtečné...avšak tyto řezy...nikoliv. Těsta je velice málo 150 g hrubé mouky nestačí, sotva jsem tím malý pekáček potřela.