Asi jste delala neco spatne, nam se povedla na výbornou a misto hladke mouky jsme dali polohrubou
no žádná sláva to není a poměry surovin moc nesedí :)
Recept paní Michaely je moc dobrý. :-)
Buchta je příliš vysoka a dá se jist pouze horni polovina. Na te spodní si pochutnal nas hafan. Holt ma lepsi a ostřejší zuby. :-D :-D
Chci se zeptat zda se nesrazi,kdyz jsou ty jabka navrchu?
Není tam spíš polohrubá mouka? Hladká se mi zdála divná, ale zkusila jsem to přesně podle receptu. A nepovedlo se - celej plech šel do koše :-S Tak jsem se podívala na jiné podobné recepty a všude je polohrubá mouka.
Právě jsem vyndala buchtu z trouby...poučení pro mě, dát příště poloviční dávku...mám ji hodně vysokou...a jestli je dobrá Vám zatím nepovím..musím počkat až vychladne a ochutná ji můj přítel:)...ten je na sladké..já moc ne..
:-$ :-$ tak to je kekel
JE TOHO ASI HODNE, DLE MNOZSTVI MOUKY, ALE ASI DOBRE.
Dělám podobnou buchtu, která se jmenuje buchta šup - šup. dám tam 50 dkg polohrubé mouky, 30 dkg cukru, 2 vejce, 10 lžic oleje, 250 ml mléka, 2 prášky do pečiva, 2 lžíce kaka, 4 lžíce rumu a 4 jablka velká (ale ty nastrouhám na hrubo). A na to přijde poleva: 6 lžic moučkového cukru, 1 lžíce kaka, 1 lžíce ztuženého tuku, 3 lžíce horké vody
Akorát jsem vložila do trouby, tak jsem zvědavá jak dopadne. Po dlouhé době jsem přísady odvažovala, neb jsem nechtěla pochybit a dost mě překvapila hustota těsta. No uvidíme, pak ohodnotím. Každopádně dík za recept, nevím co s jablky, tak se fakt hodil.
Akorát jsem vložila do trouby, tak jsem zvědavá jak dopadne. Po dlouhé době jsem přísady odvažovala, neb jsem nechtěla pochybit a dost mě překvapila hustota těsta. No uvidíme, pak ohodnotím. Každopádně dík za recept, nevím co s jablky, tak se fakt hodil.