• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Perník z perníků-nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Perník z perníků-nepečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks perník -tradiční máčené perníky s náplní a polevou dle chuti
    • 1
      kelímek bílý jogurt -400 ml(Holandia,selský...)
    • želatina - mletá -Dr.Oetker-jemně mletá
    • cukr krupice -dle chuti(nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
2
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do formy vyložené folií nebo alobalem.Dle návodu na obalu si připravíme jogurtovou želatinu,osladíme ji dle chuti(nebo vůbec) a perníkovou vrstvu zalijeme.Do ní hned naskládáme další vrstvu perníků,které do želatiny lehce zamáčkneme.Zbytkem jogurtové želatiny je zalijeme,uhladíme a necháme do druhého dne navlhnout a ztuhnout.Podáváme vychladlé.Můžeme ozdobit strouhaným perníkem,šlehačkou... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka s vůní perníku

Bábovka s vůní perníku

Čokoládová bábovka z máčených perníků

Čokoládová bábovka z máčených perníků

Cuketa v perníku

Cuketa v perníku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miluše Drahokoupilová | 27. 1. 2015 11:09

    Zajímavý na pohled i na chuť, jen příště z většího množství, aby bylo dost pro všechny. :-)

  • Marketa | 28. 5. 2014 19:37

    Tenhle kousek musim zkusit, perniky jsou ve spajzu, jogurt i zelatinu mam taky, jdu na to! Jsem na to teda moc zvedava, tak uvidime.

  • Monique | 16. 10. 2013 10:12

    Tento dort jsem dělala už 4X a vždy sklidil velký úspěch, je opravdu moc dobrý a hlavně jednoduchý.

  • Ondrušová | 5. 2. 2013 18:46

    Velmi jednoduchý a chutí překvapující, nic podobného jsme ještě nejedli a bylo to výborné překvapení.

  • Jaroslava Macalová | 3. 6. 2012 11:39

    Studené nepečené zákusky dělám většinou z piškotů a ovoce a jelikož se má vyzkoušet všechno, tak jsem se pustila do díla. Při servírování jsem dozdobila sladkou šlehačkou a výborný zákusek byl na světě. Touto cestou posílám velké díky za nový recept a příjemné překvapení.

  • Bradáčová | 10. 1. 2012 13:03

    Bezva nápad :-))

  • Špačková | 12. 9. 2011 18:29

    Výborný a svěží, vůbec jsem nesladila.

  • Kája | 12. 8. 2011 16:01

    Taky nám chutnal ;-) !

  • Kindermannová | 21. 7. 2011 09:58

    Nic podobného jsem ještě nedělala ani nejedla, až teď. Je to naprosto úžasné a velmi snadné :-* :-)) .

  • Míla Šímová | 13. 6. 2011 19:46

    Jednoduchý a osvěžující, dokonce i přítel ujídal a to není na sladké. Má to takovou zvláštní rumovou chuť a rum jsem tam vůbec nedávala :-\ , teď mají perníky v kauflandu v akci, tak si je ještě nakoupím a udělám znova.

  • Drahuš | 11. 5. 2011 07:05

    Chutnal nám moc a ani jsem želé nesladila.

  • Monča | 27. 3. 2011 17:15

    Super nápad! Už si to tisknu ;-) .

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 17:33

    asi nestihne :-)

  • recepty73
    recepty73 | 20. 1. 2011 15:48

    ...to jsem rád!A počkejte,až se rozleží ;-) ...

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 14:43

    už to jíme! super nápad, zvláštní kombinace, konzistence jak amarouny, ale chuť moc dobrá!

  • recepty73
    recepty73 | 20. 1. 2011 14:02

    Dělám co můžu :-D a tento nápad měl už dááávno náš mladej.Každého Mikuláše dostal mraky perníků,které nemusí :-D ,chtělo to jen zrealizovat :-D :-D :-D -výsledek vcelku solidní=roste mi konkurence ;-)

  • Simča S.
    Simča S. | 20. 1. 2011 13:34

    Teda Jirko, kam na ty nápady chodíš!!!! Tohle se mi moc líví, k tomu ten úžasný foto-postup!! A ty fotky jsou čím dál tím lepší (jak jsem ti o nich psala, víš co myslím, ne?). Tak JEN TAK DÁL!!! Simča

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 10:35

    díky za rady, jdu na to!

  • recepty73
    recepty73 | 20. 1. 2011 10:25

    Ano,Dr.Oetker želatiny používám nejraději.Kdo nemá rád hodně sladké moučníky,nemusí jogurt ani sladit ;-) .Děvčata díky ;-) :-*

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 20. 1. 2011 10:09

    Zumbistko, tak se přesně jmenuje, ale já používám raději také Želatinový ztužovač od Oetkera jako Jarka, postup je na obalu a je to velmi rychlé :-)

  • Jarka O. | 20. 1. 2011 09:56

    Já bych asi použila od Dr. Oetkera želatinu za studena, ta je právě určená pro jogurt. Jen se rozmíchá v trošce teplé vody, vešlehá do jogurtu a je to. Je bezva, používám ji často ;-)

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 09:02

    želatina mletá-to se tak jmenuje?chci zkusit, ale nevím co použít, mám jen dortové želé, cukrárenské a žel-dort..a jak se to jogurt.želé vytvoří? díky za odpo

  • Jarka O. | 19. 1. 2011 11:11

    Ježkovy voči, tohle je bezvadnej nápad :-* :-* :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Z mléka / sýra Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Dopolední svačina Svačina Chlazení Šlehání Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr krupice Perník Želatina - mletá
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Ivetčin kynutý knedlík

Ivetčin kynutý knedlík

Polévka z jarních cibulek

Polévka z jarních cibulek

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Bedly na kmíně

Bedly na kmíně

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

66
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
41
Mrkvový koláč s ricottou
Mrkvový koláč s ricottou
26
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
25
Krůtí špízy yakitori
Krůtí špízy yakitori
22
Kuřecí kari se zeleninou a rýží
Kuřecí kari se zeleninou…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Denní horoskop na pátek 17. 10. 2025: Kdo se bude muset vypořádat s překážkami a kdo zažije romantiku?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Rudolfa Hrušínského (79) vezli ve vážném stavu do špitálu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Perník s mřížkou
Perník s mřížkou
Perník s pudinkem - nedrobí se
Perník s pudinkem - nedrobí se
Perník z domácí pekárny II.
Perník z domácí pekárny II.
Perníková bábovka
Perníková bábovka
Perníková bábovka podle Máma peče doma
Perníková bábovka podle Máma peče doma
Perníková bábovka s čokoládou a kokosem
Perníková bábovka s čokoládou a kokosem
  • Recepty.cz
  • Perník z perníků-nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact