• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Perník z perníků-nepečené
Napište svůj komentář k receptu

Perník z perníků-nepečené

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
Perník z perníků-nepečené
8fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks perník -tradiční máčené perníky s náplní a polevou dle chuti
    • 1
      kelímek bílý jogurt -400 ml(Holandia,selský...)
    • želatina - mletá -Dr.Oetker-jemně mletá
    • cukr krupice -dle chuti(nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
2
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do formy vyložené folií nebo alobalem.Dle návodu na obalu si připravíme jogurtovou želatinu,osladíme ji dle chuti(nebo vůbec) a perníkovou vrstvu zalijeme.Do ní hned naskládáme další vrstvu perníků,které do želatiny lehce zamáčkneme.Zbytkem jogurtové želatiny je zalijeme,uhladíme a necháme do druhého dne navlhnout a ztuhnout.Podáváme vychladlé.Můžeme ozdobit strouhaným perníkem,šlehačkou... .
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bábovka s vůní perníku

Bábovka s vůní perníku

Čokoládová bábovka z máčených perníků

Čokoládová bábovka z máčených perníků

Cuketa v perníku

Cuketa v perníku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miluše Drahokoupilová | 27. 1. 2015 11:09

    Zajímavý na pohled i na chuť, jen příště z většího množství, aby bylo dost pro všechny. :-)

  • Marketa | 28. 5. 2014 19:37

    Tenhle kousek musim zkusit, perniky jsou ve spajzu, jogurt i zelatinu mam taky, jdu na to! Jsem na to teda moc zvedava, tak uvidime.

  • Monique | 16. 10. 2013 10:12

    Tento dort jsem dělala už 4X a vždy sklidil velký úspěch, je opravdu moc dobrý a hlavně jednoduchý.

  • Ondrušová | 5. 2. 2013 18:46

    Velmi jednoduchý a chutí překvapující, nic podobného jsme ještě nejedli a bylo to výborné překvapení.

  • Jaroslava Macalová | 3. 6. 2012 11:39

    Studené nepečené zákusky dělám většinou z piškotů a ovoce a jelikož se má vyzkoušet všechno, tak jsem se pustila do díla. Při servírování jsem dozdobila sladkou šlehačkou a výborný zákusek byl na světě. Touto cestou posílám velké díky za nový recept a příjemné překvapení.

  • Bradáčová | 10. 1. 2012 13:03

    Bezva nápad :-))

  • Špačková | 12. 9. 2011 18:29

    Výborný a svěží, vůbec jsem nesladila.

  • Kája | 12. 8. 2011 16:01

    Taky nám chutnal ;-) !

  • Kindermannová | 21. 7. 2011 09:58

    Nic podobného jsem ještě nedělala ani nejedla, až teď. Je to naprosto úžasné a velmi snadné :-* :-)) .

  • Míla Šímová | 13. 6. 2011 19:46

    Jednoduchý a osvěžující, dokonce i přítel ujídal a to není na sladké. Má to takovou zvláštní rumovou chuť a rum jsem tam vůbec nedávala :-\ , teď mají perníky v kauflandu v akci, tak si je ještě nakoupím a udělám znova.

  • Drahuš | 11. 5. 2011 07:05

    Chutnal nám moc a ani jsem želé nesladila.

  • Monča | 27. 3. 2011 17:15

    Super nápad! Už si to tisknu ;-) .

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 17:33

    asi nestihne :-)

  • recepty73
    recepty73 | 20. 1. 2011 15:48

    ...to jsem rád!A počkejte,až se rozleží ;-) ...

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 14:43

    už to jíme! super nápad, zvláštní kombinace, konzistence jak amarouny, ale chuť moc dobrá!

  • recepty73
    recepty73 | 20. 1. 2011 14:02

    Dělám co můžu :-D a tento nápad měl už dááávno náš mladej.Každého Mikuláše dostal mraky perníků,které nemusí :-D ,chtělo to jen zrealizovat :-D :-D :-D -výsledek vcelku solidní=roste mi konkurence ;-)

  • Simča S.
    Simča S. | 20. 1. 2011 13:34

    Teda Jirko, kam na ty nápady chodíš!!!! Tohle se mi moc líví, k tomu ten úžasný foto-postup!! A ty fotky jsou čím dál tím lepší (jak jsem ti o nich psala, víš co myslím, ne?). Tak JEN TAK DÁL!!! Simča

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 10:35

    díky za rady, jdu na to!

  • recepty73
    recepty73 | 20. 1. 2011 10:25

    Ano,Dr.Oetker želatiny používám nejraději.Kdo nemá rád hodně sladké moučníky,nemusí jogurt ani sladit ;-) .Děvčata díky ;-) :-*

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 20. 1. 2011 10:09

    Zumbistko, tak se přesně jmenuje, ale já používám raději také Želatinový ztužovač od Oetkera jako Jarka, postup je na obalu a je to velmi rychlé :-)

  • Jarka O. | 20. 1. 2011 09:56

    Já bych asi použila od Dr. Oetkera želatinu za studena, ta je právě určená pro jogurt. Jen se rozmíchá v trošce teplé vody, vešlehá do jogurtu a je to. Je bezva, používám ji často ;-)

  • Zumbistka | 20. 1. 2011 09:02

    želatina mletá-to se tak jmenuje?chci zkusit, ale nevím co použít, mám jen dortové želé, cukrárenské a žel-dort..a jak se to jogurt.želé vytvoří? díky za odpo

  • Jarka O. | 19. 1. 2011 11:11

    Ježkovy voči, tohle je bezvadnej nápad :-* :-* :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Zákusky Nejlepší dezerty
Pokrmy Moučníky Z mléka / sýra Nepečené Zákusky Dorty Řezy Dezerty Dopolední svačina Svačina Chlazení Šlehání Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr krupice Perník Želatina - mletá
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Makové řezy s citronem

Makové řezy s citronem

Květáková polévka s brokolicí

Květáková polévka s brokolicí

Krémová polévka

Krémová polévka

Jednoduchá vločková polévka

Jednoduchá vločková polévka

Makové muffiny s ovocem

Makové muffiny s ovocem

Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Bramborovo-žampionová polévka se…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

36
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
29
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
"Mrkváky" - kynuté…
27
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
23
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Perník s mřížkou
Perník s mřížkou
Perník s pudinkem - nedrobí se
Perník s pudinkem - nedrobí se
Perník z domácí pekárny II.
Perník z domácí pekárny II.
Perníková bábovka
Perníková bábovka
Perníková bábovka podle Máma peče doma
Perníková bábovka podle Máma peče doma
Perníková bábovka s čokoládou a kokosem
Perníková bábovka s čokoládou a kokosem
  • Recepty.cz
  • Perník z perníků-nepečené
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact