Smíchejte a nechte 30 minut stát jablka, cukr a máslo. Směs přidejte k mouce, kakau a prášku do pečiva. Těsto nalijeme a vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi 30 minut. Polevu připravíme tak, že všechny ingredience necháme společně přejít varem a polijeme povrch perníku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavlinka
|13. 4. 2007 05:46
Přidala jsem 2vajička,a 1 mandar.kompot.Tuto buchtu znám,delam ji často,je moc dobrá.Jen toho cukru jsem dala 160g.Vcera upečeno,a posypáno kokosem-moc dobrá.Jabliček dávám az 500g.
Ester Edr
|11. 4. 2007 17:02
Taky me to prekvapilo, ale jablka s rozpalenym maslem a cukrem tomu davaji skvelou chut. Delam to s hnedym cukrem a je to vyborne. Muzete zkusit dat i ten prasek do perniku. Ja ho bohuzel tady v Kanade nesezenu...
Anonym
|11. 4. 2007 09:42
Když perník,tak s kypřícím práškem do perníku,ne?Takto je to normální kakaový korpus.