tento perník jsem tu našla a tak jsem jej vyzkoušela a musím říct že mi z toho nezbylo ani na ochutnaníale říkají že je moc dobrý
Dnes jsme pekla.Výborný moučník,ale do těsta jsem přidala 250ml mléka,protože bylo moc husté.
jůůůů tohle znam moc dobře, je to velká dobrota....
Dělám něco podobného, akorát to těsto je jiné a tvaroh míchám se šlehačkou a ztužovačem, na to poskládám na kolečka nakrájené kiwi a pak na to dám tu želatinu z pudinku nebo "zdravě zelenou" polskou galaretku.
Nechybí v receptu na těsto mléko?
Majda. lenko, bylo by dobře pro nepečivé kuchařky napsat v receptu, že rozmíchaný pudinkový prášek v pomerančovém džusu vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Pudinkový prášek vez vaření nezhoustne i kdyby se míchal celý den, myslím že ani v noci by nezhoustl :-))
řekla bych, že se to má vařit jako normální pudink, jinak by to nezhoustlo
Ta poleva se ma varit,nebo je to bez vareni?Dekuji