• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Perník s čokoládou a kokosem
Napište svůj komentář k receptu

Perník s čokoládou a kokosem

autor: Phoe
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 9
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Perník s čokoládou a kokosem
Perník s čokoládou a kokosem
Perník s čokoládou a kokosem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • Suché ingredience
    • 2
      hrnek hladká mouka obvykle používám 250 ml hrnek
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      ks prášek do perníku Kypřící prášek do perníku ,Dr.Oetker
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      lžíce kakao Holandské, klidně vrchovatou - bude to více čokoládové
    • 0,50
      lžička citronová kůra
  • Mokré ingredience
    • 1
      ks vejce
    • 0,50
      hrnek olej stolní, obyčejný
    • 1
      hrnek mléko
  • ozdobení
    • 150
      g hořká čokoláda 1-1,5 tab. čokolády na vaření
    • 1
      plátek máslo
    • 2
      hrst kokos

Postup přípravy receptu

1
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché ingredience smícháme a poté přidáme vajíčko, olej a mléko. Vše pořádně promícháme.
2
2. Plech - nejlepší je klasický pekáč, vymažeme sádlem/olejem, vysypeme hrubou moukou nebo použijeme pečící papír.
3
3. Těsto nalijeme na plech, mělo by být řidší, takže by se mělo rovnoměrně roztéct po celém plechu.
4
4. Dáme do předehřáté trouby na 180°C (horkovzdušná) a pečeme cca 35 minut, ale je potřeba to kontrolovat špejlí. Každá trouba je jiná.
5
5. Necháme vychladnout.
6
6. Do menšího hrnce nalámeme na menší kousky čokoládu a přidáme máslo dle citu, aby čokoláda byla řidší a šla dobře rozmazat po perníku, nemělo by to být moc tekuté. Stačí menší plamen či rozpustit v mikrovlnce. Poté vylejeme čokoládu na perník a rozetřeme. Poté posypeme kokosem. Necháme zatuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Perníková bábovka s kokosem a čokoládou

Perníková bábovka s kokosem a…

Perníková bábovka s čokoládou a kokosem

Perníková bábovka s čokoládou a…

Perník s kokosem

Perník s kokosem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr krystal Hladká mouka Hořká čokoláda Kakao Kokos Máslo Mléko Olej Prášek do perníku Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zapečené palačinky

Vynikající zapečené palačinky

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Brokolicová nádivka

Brokolicová nádivka

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Perník z perníků-nepečené

Perník z perníků-nepečené

Vepřové kotlety podle tchyně

Vepřové kotlety podle tchyně

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

320
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
50
Linecké cukroví II.
Linecké cukroví II.
39
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
29
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Hvězdy na červeném koberci a velká sláva

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Další doporučené recepty:

Perník bez vajec v úpravě
Perník bez vajec v úpravě
Perník II.
Perník II.
Perník od Camm
Perník od Camm
Perník s jablky
Perník s jablky
Perník s jablky 2
Perník s jablky 2
Perník s kokosem
Perník s kokosem
  • Recepty.cz
  • Perník s čokoládou a kokosem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact