Vše smícháme šlehačem, vylejeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme asi hodinu. Po vychladnutí polejeme čoko polevou, ozdobíme bílou polevou a posypeme půlku mandlemi a půlku kokosem.
Opravdu výborný perník, dodržela jsem všechny suroviny krom ořechů, které jsem neměla a je to pecka. Krásně nadýchaný, jemný perník. Ukládám si do oblíbených a doporučuji všem určitě vyzkoušet. Jednoduchý a skvělý!!! :)
ivca
|4. 1. 2017 13:33
Nejlepší recept? Řídila jsem se přesným postupem a vyšla mi gygla ktera nesla ani rozetrit po plechu a po upečení byla jeste v horsim stavu
vrbaska
|22. 10. 2015 21:33
Je výbornýýýýýýýý!!! :-*
Terka
|21. 11. 2014 21:07
Jiný už nepeču, leta! :) <3
Bzučka
|3. 4. 2013 18:31
Tak jsem tam prdla 300g cukru a pak jsem si přečetla komentáře =-O Teď se peče.Doufám, že z toho nedostaneme cukrovku.Budu muset udělat nějakou citronovou polevu, abych tu sladkost trochu vyrovnala.Jinak doufám,že si pochutnáme. :-))
Pekla jsem dneska a dala jsem tam teda těch 180 g cukru, jak jsem tu četla. Bylo to akorát :-) Musím říct, že lepší perník jsem nejedla!! ;-) Úžasné, jiný už péct nebudu, dokonalost! <3 Moc děkuji za tento recept! :-)
Jitka Hotová
|6. 1. 2009 20:15
S pár obměnama jí mám v troubě. Za chvilku bude hotová. Vlastně jako já (hihi)
Kamila Kleskeňová
|1. 3. 2008 14:16
ano, priste dam taky urcite mene cukru, 200g vystaci, poleva byva sladka dost.
Pavlína Matušková
|26. 2. 2008 09:21
Já už jsem ho pekla a je to ten nejlepší perník, co jsem kdy pekla. Jiný recept už hledat nebudu. Fakt výborný. Akorát mi přišlo, že je tam moc cukru a ještě med a marmeláda, tak jsem dala jen 180g a bohatě to stačilo.
Jana Kreuzová
|23. 2. 2008 21:24
Začala jsem hledat inspiraci na nedělní moučník.Zítra určitě vyzkouším.