Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petra
|19. 11. 2012 10:20
myslím si to samé
zooh
|10. 11. 2012 13:15
Nechybí tam něco? Třeba perníkové koření? takhle to nebude mít žádnou chuť...
Zuzana Kordacova
|3. 1. 2009 18:11
Vaše perníčky jsou opravdu krásně nazdobené. Moc je chválím. Sama si se zdobením neumím moc poradit, potřebovala bych na to nějaké školení.Proto vám patří velká pochvala.
Hela -
|7. 1. 2008 14:26
Překrásně zdobené, ach jo, kdo umí, ten umí...
Iveta
|1. 1. 2007 20:28
Perníčky mi nejlépe změknou pokud se dají do plastové dózy , kde se uzavřou s rozkrojeným jablkem...fakt to zabare.Ale nesmí být v papírové krabici
Jana Tomčíková
|20. 12. 2006 14:45
Petro, zkuste perníčky hodit do lednice, tam je zaručeně vlhko a změknou.je třeba počítat s tím, že na suchém vzduchu nebudou s největší pravděpodobností za pár dní zase měkké.
Petra
|20. 12. 2006 09:20
jak dlouho se musí nechat odležet? Zkoušela jsem totiž už 3 recepty a všechny dopadly katastrofálně. Každý sliboval, že změknou, ale nic. Děkuji.
Iveta
|17. 12. 2006 10:10
Perníčky vždy zdobím bílkovou polevou s cukrem a trochou citronu.Musí být hodně hustá.Krásné je také když se prvně zdobí bílou polevou a na ni se kraslí tenkým štětečkem čokoládou nebo potravinářskými barvičkami...chce to ale zručnost a trpělivost
Iveta
|17. 12. 2006 10:07
perníčky se vytahují ještě měkké, pečou se asi 7 minut, jakmile okraje změní barvu, vytahují se...může se do nich dát lžička až dvě perníkového koření...
Katerinka
|7. 12. 2006 14:23
Jak dlouho se musi pect? Prave tedka je mam v troube a ty prvni mi pripadali jaksy suche. Cim je je nejlepsi zdobyt?
Anonym
|4. 12. 2006 12:16
a co koření to se nedává ??
Anonym
|2. 12. 2006 22:17
recept vypada jednoduse, jen netusim na jakou teplotu a jak dlouho se asi pernicky pecou?