• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Perníčky III.
Napište svůj komentář k receptu

Perníčky III.

autor: IvetaS
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Perníčky III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hladká mouka
    • 300
      g moučkový cukr
    • 200
      g med
    • 150
      g máslo
    • 3
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda

Postup přípravy receptu

1
Všechny suroviny smícháme, vytvoříme hladké těsto. Necháme do druhého dne odležet zabalené v lednici, poté pečeme perníčky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medové perníčky III.

Medové perníčky III.

Perníčky - čerti

Perníčky - čerti

Medové perníčky hned k jídlu

Medové perníčky hned k jídlu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Petra | 19. 11. 2012 10:20

    myslím si to samé

  • zooh | 10. 11. 2012 13:15

    Nechybí tam něco? Třeba perníkové koření? takhle to nebude mít žádnou chuť...

  • Zuzana Kordacova | 3. 1. 2009 18:11

    Vaše perníčky jsou opravdu krásně nazdobené. Moc je chválím. Sama si se zdobením neumím moc poradit, potřebovala bych na to nějaké školení.Proto vám patří velká pochvala.

  • Hela - | 7. 1. 2008 14:26

    Překrásně zdobené, ach jo, kdo umí, ten umí...

  • Iveta | 1. 1. 2007 20:28

    Perníčky mi nejlépe změknou pokud se dají do plastové dózy , kde se uzavřou s rozkrojeným jablkem...fakt to zabare.Ale nesmí být v papírové krabici

  • Jana Tomčíková | 20. 12. 2006 14:45

    Petro, zkuste perníčky hodit do lednice, tam je zaručeně vlhko a změknou.je třeba počítat s tím, že na suchém vzduchu nebudou s největší pravděpodobností za pár dní zase měkké.

  • Petra | 20. 12. 2006 09:20

    jak dlouho se musí nechat odležet? Zkoušela jsem totiž už 3 recepty a všechny dopadly katastrofálně. Každý sliboval, že změknou, ale nic. Děkuji.

  • Iveta | 17. 12. 2006 10:10

    Perníčky vždy zdobím bílkovou polevou s cukrem a trochou citronu.Musí být hodně hustá.Krásné je také když se prvně zdobí bílou polevou a na ni se kraslí tenkým štětečkem čokoládou nebo potravinářskými barvičkami...chce to ale zručnost a trpělivost

  • Iveta | 17. 12. 2006 10:07

    perníčky se vytahují ještě měkké, pečou se asi 7 minut, jakmile okraje změní barvu, vytahují se...může se do nich dát lžička až dvě perníkového koření...

  • Katerinka | 7. 12. 2006 14:23

    Jak dlouho se musi pect? Prave tedka je mam v troube a ty prvni mi pripadali jaksy suche. Cim je je nejlepsi zdobyt?

  • Anonym | 4. 12. 2006 12:16

    a co koření to se nedává ??

  • Anonym | 2. 12. 2006 22:17

    recept vypada jednoduse, jen netusim na jakou teplotu a jak dlouho se asi pernicky pecou?

  • Veronika Dvořáková | 27. 11. 2006 16:06

    Tento recept je báječný jsem z něj nadšená.

  • Jana Tomčíková | 27. 11. 2006 10:02

    Žádné koření?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Pečení Chlazení Vánoce Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Jedlá soda Máslo Med Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Zadělávané fazolky

Zadělávané fazolky

Česneková polévka III.

Česneková polévka III.

Domácí vánočka

Domácí vánočka

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Tažený štrůdl (závin)

Tažený štrůdl (závin)

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Bramborovo-dýňové placičky

Bramborovo-dýňové placičky

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

119
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
14
Křížaly - sušená jablka
Křížaly - sušená jablka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Kosmetické novinky na měsíc říjen: Zpevňující krém na dekolt i revoluční termoochrana na vlasy

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Zpěvačce Marii Pojkarové zpackali zákrok: Propíchnutý močák a kolaps ledviny!

Zpěvačce Marii Pojkarové zpackali zákrok: Propíchnutý močák a kolaps ledviny!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Perníčky II.
Perníčky II.
Perníčky II.
Perníčky II.
Perníčky II. - hned měkké
Perníčky II. - hned měkké
Perníčky V.
Perníčky V.
Perníčky, které nepotřebují uležet
Perníčky, které nepotřebují uležet
Perník bez vajec v úpravě
Perník bez vajec v úpravě
  • Recepty.cz
  • Perníčky III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact