myslím si to samé
Nechybí tam něco? Třeba perníkové koření? takhle to nebude mít žádnou chuť...
Vaše perníčky jsou opravdu krásně nazdobené. Moc je chválím. Sama si se zdobením neumím moc poradit, potřebovala bych na to nějaké školení.Proto vám patří velká pochvala.
Překrásně zdobené, ach jo, kdo umí, ten umí...
Perníčky mi nejlépe změknou pokud se dají do plastové dózy , kde se uzavřou s rozkrojeným jablkem...fakt to zabare.Ale nesmí být v papírové krabici
Petro, zkuste perníčky hodit do lednice, tam je zaručeně vlhko a změknou.je třeba počítat s tím, že na suchém vzduchu nebudou s největší pravděpodobností za pár dní zase měkké.
jak dlouho se musí nechat odležet? Zkoušela jsem totiž už 3 recepty a všechny dopadly katastrofálně. Každý sliboval, že změknou, ale nic. Děkuji.
Perníčky vždy zdobím bílkovou polevou s cukrem a trochou citronu.Musí být hodně hustá.Krásné je také když se prvně zdobí bílou polevou a na ni se kraslí tenkým štětečkem čokoládou nebo potravinářskými barvičkami...chce to ale zručnost a trpělivost
perníčky se vytahují ještě měkké, pečou se asi 7 minut, jakmile okraje změní barvu, vytahují se...může se do nich dát lžička až dvě perníkového koření...
Jak dlouho se musi pect? Prave tedka je mam v troube a ty prvni mi pripadali jaksy suche. Cim je je nejlepsi zdobyt?
a co koření to se nedává ??
recept vypada jednoduse, jen netusim na jakou teplotu a jak dlouho se asi pernicky pecou?
Tento recept je báječný jsem z něj nadšená.
Žádné koření?