Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Danka Snášelová
|25. 7. 2007 17:42
Výborná příloha, ale i hlavní jídlo. Dnes jsem recept vyzkoušela. Manžel si dal k tomu masíčko a já jsem brambory zapíjela mlékem. Moc jsme si pochutnali. Na uzené prorostlé slanině sem dozlatova usmažila až 2 velké cibule. Cibulku a slaninku, to my můžeme! Dává pokrmu bezvadnou chuť a vůni. Zelíčko v bramborách krásně křupalo. Dávám 1.
Ňulinka -
|25. 7. 2007 11:05
Děkuji,Leni za pochvalu.Jsem z Valašska,takže babičky měly k sobě blízko.Tento recept mi ji vždy připomene, mimo jiného.Byla vynikající kuchařka a hospodyňka.
Lenka Kaňová
|25. 7. 2007 05:05
Vynechala jsem špek, ale i tak bylo pepřované zelíčko s bramborem vynikající. Vzpomněla jsem si, že jsem ho jídávala také u mé babičky na Jižní Moravě. Děkuji za připomenutí chuti mého dětství.
Ňulinka -
|26. 2. 2007 10:38
Recept je přidán k pokrmům ze zeleniny,ale je to spíš příloha k masu.