Jasne naserte tam mouku. Dejte si mouku taky do caje a prisypte ji do kazdeho jidla O:-)
chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok
chutna vyborne i k varenemu hovezimu, jen tvrdy cerny pepr neni zrovna to o co by clovek na taliri stal, jinak ok
ja seru na polrajcha :-D
a přidal jeste nivu a bez mouky a jen zeleny pepr a bylo to skvele......
seš nějaká chytrýá ;-)
AA pan se vcera dival a dela chytraka :D
Je důležité použít pepř zelený a nebo růžový, v žádném případě černý pepř a jesže k tomu mletý !!! :'( TO by vás Polreich hnal !! :D
Omacka ok az na mouku..pokud delate se zeleneho pepre nechte ji peprovou a vynechejte ostatni koreni.Postupnou redukci omacka zhoustne.Vynikajici na rostbif ci stejk.
vynikajici omacka, take jsem dala zeleny nakladany pepr a 2 lzice mouky.
Výborný, v jednoduchosti je krása. Já jsem teda použil nakládaný zelený pepř a mouky jsem dal jen 2 lžíce, ale výsledek byl super. :-*
Pepř Vám změkne tak, že ho namočíte. Doporučuji ho namočit na 24 h do koňaku.
musis si koupit sterilovany pepr a pak neni problem
já nevím jo ale podlemě pepř nezměkne nikdy...
luxusní dobrůtka :-P
musíte to tam nechat déle povařit ;)
To by mě taky zajímalo,nedá se to tak už koupit?
Jak docilit toho at jsou ty kulicky pepre mekke?
Super, diky :)
co si mám představit za jednotky? 3vývar
Tato pepřová omáčka vynikajíci,vylepšil jsem to lžící froncouzkou hořčicí. Prostě super!
máte to dobrý :P
Ať žijí gentlemani!
Právě jdu vyzkoušet tu omáčku, ale jestli to nebude dobrý,tak Hance nadám.