Bílky s cukrem ušlehat dohusta nad parou. Do ušlehaného přidat ořechy a mouku. Vychladnuté stříkat zdobícím sáčkem na vymaštěný a vysypaný plech malé rohlíčky. Na ně nastříkat krém a "pocákat" čokoládovou polevou.
2
Krém: 2 hodiny vařit plechovku slazeného mléka, po vychlazení vyšlehat dohromady s 200 g másla.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Světlana Čelechovská
|17. 12. 2007 06:52
Jitko, jak napsal Anonym - uzavřenou plechovku dejte do hrnce s vodou - ponořit. A v klidu vařte 2 hodiny. Cukr v mléce varem zkaramelizuje a vznikne výýýborný karamelový základ na krém. Po VYCHLADNUTÍ otevřte.
Anonym
|16. 12. 2007 20:33
plechovka se vaří uzavřená a pozor, otvírá se až vychladne, jinak hrozí popálení nebo opaření (konzerva se pak chová jako granát)
JITKA
|14. 12. 2007 20:09
PLECHOVKA S MLÉKEM SE VAŘÍ OTEVŘENÁ?
Světlana Čelechovská
|13. 12. 2007 08:03
...:-)))...jistě, pečou se na nízkou teplotu ...dorůžova...omlouvám se
Marie Pospíšilová
|13. 12. 2007 06:17
Prosím o upřesnění... je to sněhové těsto, tak nevím zda-li se peče klasicky, nebo suší?
Anonym
|12. 12. 2007 18:46
Dúfam, že sa rohlíčky pečú, p. Světlana asi zabudla napísať.