Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)
Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)
Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.
Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.
Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.
Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika
delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)
Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.
Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.
Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.
Je to vyborne, doporucuji. Nezamenitelna chut!