Těstoviny uvaříme al dente. Na pánvi zahřejeme olivový olej, přidáme lístky bazalky a nakrájená rajčata. Pár minut restujeme, osolíme opepříme. Přidáme těstoviny a mozzarellu. Na talířích posypeme strouhaným parmazánem, ozdobíme lístkem bazalky a ihned podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Adriana
|13. 4. 2014 15:18
Výborné, přidala jsem ještě černé olivy a i když samotné černé olivy nemusím, tak se k tomu skvěle hodily a výborné ;-)
Hanka
|11. 7. 2013 18:28
Výborné, dělala jsem pouze z čerstvých rajčat a nemělo to chybu. :-)
mataj
|2. 5. 2008 15:39
Výborné, taky jsem tam dala česnek a k tomu čerstvá rajčata+protlak. Jednoduché, rychle a chutné. Doporučuji. Dávam za 1.
Michal Kolář
|7. 11. 2007 19:35
Jednoduše geniální, trochu česneku a čerstvá rajčata.
Lee
|2. 10. 2007 14:00
Já přidávám česnek a navíc brokolici. Ale je to super.
Anonym
|10. 5. 2007 19:32
Uzasne...uzasne....uzasne... ,pridala jsem take strouzek cecneku pri restovani.Veronika
babetka
|9. 4. 2007 14:30
delikatesní, místo rajčat z plechovky jsem dala čerstvé a olizovala jsem se až za ušima :-)
Zuzana
|30. 3. 2007 06:10
Vynikajici, jen ty pomery jsem upravila - dala jem vice rajcat a mene syru parmezan. Pridala jsem take kecup a par cerstvych rajcat, protoze rajcata z plechovky nemaji tu pravou rajcatovou chut. Udelala jsem tento recept jiz nekolikrat, je opravdu vynikajici, jak z italske restaurace.
marti
|15. 11. 2005 10:18
Výborné! Omáčku z rajčat jsem udělala z celé plechovky a na jedno balení těstovin to bylo tak akorát.
Anonym
|19. 10. 2005 13:04
Já do toho oleje k bazalce přidám a krátce osmahnu ještě česnek.To je mňamka.