• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Penne s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Penne s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 13
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso řízek
    • sůl
    • 0,50
      balení grilovací koření
    • podravka dle chuti
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 0,50
      balení tavený sýr (krabička s tavenými sýry)
    • 150
      g máslo
    • 150
      g sýr niva
    • 1
      balíček těstoviny Penne

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí maso pokrájíme na nudličky nebo na malé kousky, na části másla orestujeme a přidáme grilovací koření, trochu soli a podravky a dusíme do měkka. Podlejeme trochou vody a přivedeme k varu. Za občasného míchání, přidáváme tavený sýr a také nastrouhanou nivu. Až je sýr rozpuštěný, zalijeme smetanou a dochutíme podravkou.
2
Těstoviny uvaříme do poloměkka (al dente), necháme okapat a promastíme zbylou částí másla. Hotovou omáčku vmícháme do těstovin, nalijeme do pekáčku zapečeme 15 min. v rozehřáté troubě. Zapékáme zvolna.
3
Vhodnou přílohou je čerstá zelenina, na ozdobu petrželka.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny se smetanovo-sýrovou…

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MT | 12. 8. 2016 16:02

    To bych vybechala radši tu podravku.

  • Peca68 | 12. 8. 2016 15:43

    Dobrý...... Jen vynechavam tu nivu, tady je příliš aromatická a slaná....

  • Kokot | 29. 11. 2015 11:13

    :-$ :-$ :-$ Sračka :'( :'( :-$ :-$ :-$ Prostě hrozná sračka raději bych si nasral do huby než tohle tohle snad vařil nějaký podprůměrný ametér :-$ :-$ :-$ :-$

  • Káťa | 25. 11. 2015 19:26

    Ja tento recept vyzkoušela a moc mě i rodině chutnal, jen bych poradila trochu obezřetnosti s tou nivou, muže se stát ze potom to bude pro některé jedince moc slané :)

  • kuba | 6. 5. 2015 12:52

    fuj PODRAVKA :-$

  • Bára | 27. 1. 2015 16:48

    :'( prasárna

  • Petr | 20. 5. 2012 12:14

    No, na rovinu, děsnej recept..... :'(

  • Niké Malárová | 7. 6. 2011 16:01

    tento recept je opravdu chutny ja osobne ho varim porad a velmy nam to chutna

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Z mléka / sýra Drůbeží Oběd Večeře Pečení Dušení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Kuřecí maso Máslo Podravka Smetana ke šlehání Sůl Sýr Niva Tavený sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Houbové karbanátky III.

Houbové karbanátky III.

Škvarková pomazánka III.

Škvarková pomazánka III.

Mrkvové řezy s ananasem

Mrkvové řezy s ananasem

"Bramborák" se švestkami

"Bramborák" se švestkami

Tuňáková pomazánka VI.

Tuňáková pomazánka VI.

Hovězí na víně se zeleninou

Hovězí na víně se zeleninou

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou pečená souse-vide

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…

Perníkové muffiny (DUKAN)

Perníkové muffiny (DUKAN)

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

31
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
28
Bramborové koláče - kynuté
Bramborové koláče -…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
14
Čevabčiči
Čevabčiči

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Penne s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact