• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Penne quattro formaggi
Napište svůj komentář k receptu

Penne quattro formaggi

autor: Itus
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 28
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g eidam sýr
    • 60
      g sýr niva
    • 60
      g mozzarella z Makru klidně falešná
    • 0,50
      ks hermelín
    • 200
      ml smetana na vaření
    • 200
      g penne

Postup přípravy receptu

1
Uvaříme v osolené vodě penne al-dente. Na hlubokou pánev dáme smetanu se sýry, které jsou nakrájené na malé kousky, necháme vše roztavit a dochutíme.

RADA: Jak uvařit těstoviny, aby se neslepily

2
Na penne nalijeme omáčku a podáváme.

RADA: Rychlá jídla do 30 minut

3
Dobrou chuť. :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s olivami

Těstoviny s olivami

Smetanovo sýrová omáčka k těstovinám

Smetanovo sýrová omáčka k těstovinám

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kenny | 7. 1. 2017 12:30

    Tak ses dement protoze jsou tam 4

  • Peca68 | 12. 8. 2016 15:54

    Quattro jsou myslím čtyři...... Pak nevím, proč je teď sýrů pět....ale vyhodil bych ten eidam, pak to bude i početně myslím ok.

  • eliska | 23. 3. 2015 20:01

    Recept dobry, jen se nam nerozpustila plisen od hermelinu, tak doporucuji okrajet okraj. Vylo zvlastni kousat ty nerozpustene kousky :-$ jinak fajn :)

  • Maria | 4. 1. 2014 12:28

    Proč proboha Eidam ?

  • Morgana | 10. 8. 2013 10:36

    Z toho se mi chce blít !!! Italská kuchyně...??? Niva???? Eidam???? Hermelín??? To snad nemyslíte vážně?

  • Dita | 1. 3. 2013 23:32

    Přiznám se, že mě tyhle sýrové recepty nic neříkají a neoslnila jsem s nimi ani doma. Vždycky je jeden sýr dominantní a přebije ty ostatní :-( .

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Vegetariáni Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Hermelín Mozzarella Penne Smetana na vaření Sýr Niva

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Polévka z kapra

Polévka z kapra

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Cuketovo-čokoládový koláč

Cuketovo-čokoládový koláč

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Vynikající kuře na paprice

Vynikající kuře na paprice

Dip z červené řepy

Dip z červené řepy

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

123
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
43
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
17
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na…
16
Pečené vepřové koleno
Pečené vepřové koleno
16
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Noční můra Šípa se naplnila! Zdrogovaný host ve Všechnopárty

Noční můra Šípa se naplnila! Zdrogovaný host ve Všechnopárty

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Nebaví vás přeplněná fitka? Zařiďte si domácí posilovnu

Nebaví vás přeplněná fitka? Zařiďte si domácí posilovnu

Blesk.cz Zemřel Menzelův vojín Čonkin! Bylo mu jen 58 let

Zemřel Menzelův vojín Čonkin! Bylo mu jen 58 let

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Další doporučené recepty:

Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Penne con polo
Penne con polo
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Penne s kuřecím masem, listovým špenátem a parmazánem
Penne s kuřecím masem, listovým…
Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou
Penne s rajčaty, rukolou a mozzarellou
  • Recepty.cz
  • Penne quattro formaggi
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact