Listový špenát pokrájíme na tenčí proužky a vložíme do hrnce na olej a zalijeme smetanou, osolíme, opepříme. Necháme přijít k varu - poté vymáčkneme česnek do "vroucího" hrnce a přidáme mezi prsty polévkové koření.
2
Zakápneme bílým vínem a sójovou omáčkou, poté ochutíme solí a pepřem. Když má omáčka chuť, tak zahustíme. Když se nám budou vařit těstoviny, tak si nakrájíme dle chuti sýr (eidam 30%) a na závěr posypeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucka P.
|5. 9. 2007 20:41
Musím říct skvělé a rychlé, ale vynechala jsem sojovku a smetany jsem dala jen polovinu.
Anonym
|29. 12. 2006 16:21
Kde máte Hedviko v receptu napsáno, že je to odlehčené.
Hedvika
|29. 12. 2006 14:35
Pane Petře chválím,ani jste to moc nepřekombinoval s kořením,jen tu sojovku bych si odpustila,s vegetou mi to moc nejde dohromady,(já bych, pardon nedala ani tu vegetu.-))(ale každý jazýček je jiný.)Jsem zastánce přirozených chutí.Ale jinak fajn ,příjemné odlehčení po vánočním hodování .No,ale ta smetana a jíška?T o odlehčení zrovna není.:-)) Zase jsem se upsala...Zdraví Hedvika