• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pěna s polevou z hořké čokolády
Napište svůj komentář k receptu

Pěna s polevou z hořké čokolády

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
4fotografie
Nahrát fotku
 

Úžasný dezert plný čokolády se vám bude doslova rozplývat v ústech. Nadýchaná pěna doplněná o jemnou polevu učaruje každému milovníkovi sladkého. Ozdobená čokoládovými hoblinkami a jedlými květy navíc i skvěle vypadá, takže lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku.

Suroviny

8 porce
  • Pěna
    • 220
      g čokoláda - mléčná
    • 340
      g smetana ke šlehání ke šlehání
  • Poleva
    • 80
      g hořká čokoláda
    • 80
      g čokoláda - mléčná
    • 240
      ml smetana ke šlehání
    • hořká čokoláda hoblinky
    • jedlé květy na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Čokolády s polovinou smetany rozpouštějte ve vodní lázni, dokud nebude směs hladká. Nechte vychladnout. Druhou polovinu smetany zapracujte gumovou stěrkou do čokolády. Pěnu nalijte do skleniček a nechte ji ještě hodinu v ledničce. Na polevu nasekejte obě čokolády najemno a vložte je do misky.

RADA: Jak na dokonalé tiramisu?

2
Smetanu přiveďte k varu a nalijte ji na čokoládu - až se úplně rozpustí, vše dobře promíchejte. Přilijte tmavý krém a skleničky ozdobte zbytkem šlehačky, hoblinkami hořké čokolády a lístky jedlých květin.

RADA: Rychlé dezerty do minut

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládová tofu pěna

Čokoládová tofu pěna

Čokoládová pěna s granátovým jablkem

Čokoládová pěna s granátovým jablkem

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Krémy & pudingy & zmrzlina FOOD
Snídaně Dopolední svačina Svačina Vaření Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda - mléčná Hořká čokoláda Jedlé květy Smetana ke šlehání

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Vynikající zapečené vepřové kotlety

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Kiwi řezy

Kiwi řezy

Kynuté lívance mojí babičky

Kynuté lívance mojí babičky

Hermelínový salát

Hermelínový salát

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Adamovy kuličky (sekaná)

Adamovy kuličky (sekaná)

Rizoto s vepřovou konzervou

Rizoto s vepřovou konzervou

Sušená rajčata

Sušená rajčata

Doporučujeme

50 minut
Husí roláda s kaštanovou nádivkou

Husí roláda s kaštanovou nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

90
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
40
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
29
Zelný salát se zeleninou
Zelný salát se zeleninou
25
Masové kostky s bedlovou omáčkou
Masové kostky s bedlovou…

Zajímavé články

Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
AHA.cz Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Desátý díl Zrádců plný zklamání: V závěru plakala i ostřílená kriminalistka!

Desátý díl Zrádců plný zklamání: V závěru plakala i ostřílená kriminalistka!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Další doporučené recepty:

Pekelné dršťky
Pekelné dršťky
Pekingské maso
Pekingské maso
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Penne con polo
Penne con polo
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
  • Recepty.cz
  • Pěna s polevou z hořké čokolády
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact