• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pěna s polevou z hořké čokolády
Napište svůj komentář k receptu

Pěna s polevou z hořké čokolády

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 14
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
Pěna s polevou z hořké čokolády
4fotografie
Nahrát fotku
 

Úžasný dezert plný čokolády se vám bude doslova rozplývat v ústech. Nadýchaná pěna doplněná o jemnou polevu učaruje každému milovníkovi sladkého. Ozdobená čokoládovými hoblinkami a jedlými květy navíc i skvěle vypadá, takže lahodí nejen chuťovým pohárkům, ale i oku.

Suroviny

8 porce
  • Pěna
    • 220
      g čokoláda - mléčná
    • 340
      g smetana ke šlehání ke šlehání
  • Poleva
    • 80
      g hořká čokoláda
    • 80
      g čokoláda - mléčná
    • 240
      ml smetana ke šlehání
    • hořká čokoláda hoblinky
    • jedlé květy na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Čokolády s polovinou smetany rozpouštějte ve vodní lázni, dokud nebude směs hladká. Nechte vychladnout. Druhou polovinu smetany zapracujte gumovou stěrkou do čokolády. Pěnu nalijte do skleniček a nechte ji ještě hodinu v ledničce. Na polevu nasekejte obě čokolády najemno a vložte je do misky.

RADA: Jak na dokonalé tiramisu?

2
Smetanu přiveďte k varu a nalijte ji na čokoládu - až se úplně rozpustí, vše dobře promíchejte. Přilijte tmavý krém a skleničky ozdobte zbytkem šlehačky, hoblinkami hořké čokolády a lístky jedlých květin.

RADA: Rychlé dezerty do minut

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládová tofu pěna

Čokoládová tofu pěna

Čokoládová pěna s granátovým jablkem

Čokoládová pěna s granátovým jablkem

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Krémy & pudingy & zmrzlina FOOD
Snídaně Dopolední svačina Svačina Vaření Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda - mléčná Hořká čokoláda Jedlé květy Smetana ke šlehání

Jak udělat piškot na dort

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ravioli

Ravioli

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Vaječná omeleta a la Brillat Savarin

Koložvárské zelí

Koložvárské zelí

Houbová polévka II.

Houbová polévka II.

Turistická pomazánka

Turistická pomazánka

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Jogurtový koláč s tvarohem

Jogurtový koláč s tvarohem

Koktejl Mai-Tai

Koktejl Mai-Tai

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak udělat piškot na dort

Poslední sledované recepty

554
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
192
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
158
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
129
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci
96
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Pekelné dršťky
Pekelné dršťky
Pekingské maso
Pekingské maso
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Pekingské zelí se zálivkou / salát
Penne con polo
Penne con polo
Penne quattro formaggi
Penne quattro formaggi
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
  • Recepty.cz
  • Pěna s polevou z hořké čokolády
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact