• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Pekingský hrnec

autor: Arltová Jana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pekingský hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hlávkové zelí
    • 400
      g mleté maso
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks rajčata
    • 6
      ks brambory 4-6
    • 0,25
      l voda
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janka | 18. 10. 2015 09:06

    Správně má být pekingské zelí, dělám to už mnoho let a nezklamalo. :-D

  • Iveta Bílková | 15. 9. 2008 08:19

    Na pohled jídlo nevypadalo moc vábně, ale chuť překvapila. Moc nám to chutnalo. Děkuji za jednoduchý a troufám si říct, že i dietní recept. Dávám do oblíbených.

  • Petule B. | 5. 9. 2008 18:01

    Tak je uvařeno. Jednoduché a moc dobré. Akorát jsem ještě přidala lžičku červené papriky a půl lžičky drceného kmínu, jinak přesně podle receptu. Nezklamal mě.

  • Petule B. | 4. 9. 2008 23:22

    Mě by zajímalo, zda to někdo už vyzkoušel a jak mu šmakovalo...mám chuť se do toho pustit. Kdyžtak budu první, no.

  • Jana Arltová | 27. 4. 2008 09:53

    Děkuji za opravu a omlouvám se,jsem v psaní jěště učedník.

  • Kuchařka on-line | 26. 4. 2008 12:10

    Poslala jste recept s názve "Pekingské zelí" já připsala pouze to mleté maso, protože mi to jaksi nesedělo :-)

  • Jana Arltová | 26. 4. 2008 09:19

    Správně má být hlávkové,a jmenuje se to Pekingský hrnec nevím proč došlo ke změně názvu.

  • já já | 25. 4. 2008 22:10

    Také by mě zajímalo jak je to s tím zelím ,já bych volila hlávkové .

  • Ivana Přikrylová | 23. 4. 2008 21:05

    Prosím upřesnit, používá se pekingské, nebo hlávkové zelí ? V názvu je pekingské v ingradiencích hlávkové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Dušení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hlávkové zelí Kečup - jemný Máslo Masox Mleté maso Pepř mletý Rajčata Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Karbanátky z tofu

Karbanátky z tofu

Dobroučká kuřecí pomazánka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Máslová vánočka

Máslová vánočka

Rebarborový crumble se zakysanou smetanou

Rebarborový crumble se zakysanou…

Tvarohové kynuté buchty

Tvarohové kynuté buchty

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Cibulovo-česnekové plátky

Cibulovo-česnekové plátky

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Brokolice / květák v sýrovém těstíčku

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

107
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
28
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
23
Šťouchané brambory s medvědím česnekem
Šťouchané brambory s…
22
Dýňová tortila
Dýňová tortila
21
Asklepiovo řecké Souvlaki
Asklepiovo řecké Souvlaki

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog prozradil, co to vypovídá o vaší osobnosti
Jak mažete máslo na chleba? Známý psycholog…
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
AHA.cz Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Zvrat u Bouškové: Blízký Jany a Vaška už pravdu neskrývá

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Jak navlnit vlasy bez kulmy? Pomůže ponožka, cedník i pásek od županu

Ženy.cz Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Fakturace po nocích? Možná je čas začít podnikat chytře

Blesk.cz Štefan Margita se dojal v Japonsku: Před lety v Tokiu s Hankou, dnes sám!

Štefan Margita se dojal v Japonsku: Před lety v Tokiu s Hankou, dnes sám!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

Tarotskop na červenec pro všechna znamení: Berani zažijí pohromu, Lvi si užijí skvělý sex, Vodnáři musí ubrat

  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact