• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Pekingský hrnec

autor: Arltová Jana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pekingský hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g hlávkové zelí
    • 400
      g mleté maso
    • 50
      g máslo
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks rajčata
    • 6
      ks brambory 4-6
    • 0,25
      l voda
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox
    • 2
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Janka | 18. 10. 2015 09:06

    Správně má být pekingské zelí, dělám to už mnoho let a nezklamalo. :-D

  • Iveta Bílková | 15. 9. 2008 08:19

    Na pohled jídlo nevypadalo moc vábně, ale chuť překvapila. Moc nám to chutnalo. Děkuji za jednoduchý a troufám si říct, že i dietní recept. Dávám do oblíbených.

  • Petule B. | 5. 9. 2008 18:01

    Tak je uvařeno. Jednoduché a moc dobré. Akorát jsem ještě přidala lžičku červené papriky a půl lžičky drceného kmínu, jinak přesně podle receptu. Nezklamal mě.

  • Petule B. | 4. 9. 2008 23:22

    Mě by zajímalo, zda to někdo už vyzkoušel a jak mu šmakovalo...mám chuť se do toho pustit. Kdyžtak budu první, no.

  • Jana Arltová | 27. 4. 2008 09:53

    Děkuji za opravu a omlouvám se,jsem v psaní jěště učedník.

  • Kuchařka on-line | 26. 4. 2008 12:10

    Poslala jste recept s názve "Pekingské zelí" já připsala pouze to mleté maso, protože mi to jaksi nesedělo :-)

  • Jana Arltová | 26. 4. 2008 09:19

    Správně má být hlávkové,a jmenuje se to Pekingský hrnec nevím proč došlo ke změně názvu.

  • já já | 25. 4. 2008 22:10

    Také by mě zajímalo jak je to s tím zelím ,já bych volila hlávkové .

  • Ivana Přikrylová | 23. 4. 2008 21:05

    Prosím upřesnit, používá se pekingské, nebo hlávkové zelí ? V názvu je pekingské v ingradiencích hlávkové.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Dušení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Hlávkové zelí Kečup - jemný Máslo Masox Mleté maso Pepř mletý Rajčata Sůl Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Kuře na cibuli v římském hrnci

Kuře na cibuli v římském hrnci

Měkké perníčky

Měkké perníčky

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Lahodná lepivá vepřová žebírka

Mrkvová mňamka

Mrkvová mňamka

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Dýňový kompot s ananasovou šťávou

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Perník s čokoládou a kokosem

Perník s čokoládou a kokosem

Přírodní krkovička se zelím

Přírodní krkovička se zelím

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

181
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
68
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Guláš z divočáka (kančí…
55
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
52
Jednoduše brokolice
Jednoduše brokolice
42
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka

Zajímavé články

Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní pochoutku nejen na grilu
Sýr halloumi: Vychutnejte si tuhle famózní…
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské recepty a staňte se hvězdou kuchyně
Nejlepší domácí trhané maso: Naučte se mistrovské…
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se okouzlit naší galerií
Jedlé květy povznesou každý pokrm. Nechte se…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
16 českých receptů, které by měla umět každá žena, než se vdá
16 českých receptů, které by měla umět každá žena…
AHA.cz Brzo nebudu... Sobota o konci života

Brzo nebudu... Sobota o konci života

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Hydratační mlhy a vody ve spreji: Proč je během léta rozhodně potřebujete?

Hydratační mlhy a vody ve spreji: Proč je během léta rozhodně potřebujete?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Rozjetá oslava finále Survivora! Kdo si ji nenechal ujít?

Rozjetá oslava finále Survivora! Kdo si ji nenechal ujít?

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

Zdá se vám často o sexu? Víme, co to znamená

  • Recepty.cz
  • Pekingský hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact