Na másle zpěníme cibuli do zlatova, přidáme maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a podlijeme. Přidáme na drobno nakrájené zelí, na kostičky nakrájené brambory a rajčata, masox a dusíme do měkka. Na konec přidáme kečup. Baštíme s chlebem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Janka
|18. 10. 2015 09:06
Správně má být pekingské zelí, dělám to už mnoho let a nezklamalo.
:-D
Iveta Bílková
|15. 9. 2008 08:19
Na pohled jídlo nevypadalo moc vábně, ale chuť překvapila. Moc nám to chutnalo. Děkuji za jednoduchý a troufám si říct, že i dietní recept. Dávám do oblíbených.
Petule B.
|5. 9. 2008 18:01
Tak je uvařeno. Jednoduché a moc dobré. Akorát jsem ještě přidala lžičku červené papriky a půl lžičky drceného kmínu, jinak přesně podle receptu. Nezklamal mě.
Petule B.
|4. 9. 2008 23:22
Mě by zajímalo, zda to někdo už vyzkoušel a jak mu šmakovalo...mám chuť se do toho pustit. Kdyžtak budu první, no.
Jana Arltová
|27. 4. 2008 09:53
Děkuji za opravu a omlouvám se,jsem v psaní jěště učedník.
Kuchařka on-line
|26. 4. 2008 12:10
Poslala jste recept s názve "Pekingské zelí" já připsala pouze to mleté maso, protože mi to jaksi nesedělo :-)
Jana Arltová
|26. 4. 2008 09:19
Správně má být hlávkové,a jmenuje se to Pekingský hrnec nevím proč došlo ke změně názvu.
já já
|25. 4. 2008 22:10
Také by mě zajímalo jak je to s tím zelím ,já bych volila hlávkové .
Ivana Přikrylová
|23. 4. 2008 21:05
Prosím upřesnit, používá se pekingské, nebo hlávkové zelí ? V názvu je pekingské v ingradiencích hlávkové.