Pečený kapr
Kapr pečený s bylinkami na másle
Kapr (nejen) pečený se sýrem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
kůže je na kapru nejlepší SOUhlas!!!
Kůže je na kaprovi nejlepší. Jinak dobrý recept eště by to chtělo obrázek
Kapr bez kůže?To není kapr.Kůže je výborná,mám ji na rybě nejradši.
Uhlířské špagety
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Slaný velikonoční dort (Torta…
Rychlé fazolové lečo
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Chobotničky ze špaget
Salát z červené řepy a brusinek
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi