• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečený steak ze žraloka s omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Pečený steak ze žraloka s omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený steak ze žraloka s omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • žraločí steak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • olivový olej
    • 1
      lžička šalotka
    • 1
      lžíce vinný ocet
    • 1
      lžička estragon čerstvý
  • Holandská omáčka
    • žloutek
    • vývar
    • máslo nebo použijeme hotovou Holandskou omáčku od Knorru
  • Příloha
    • 1
      ks cuketa
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 5
      ks brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce petrželka sekaná
    • 1
      ks vejce
    • 1
      balíček listové těsto

Postup přípravy receptu

1
Žraločí setak zbavíme kůže a očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji.
2
Omáčka: najemno nakrájenou šalotku, vinný ocet a čerstvý estragon rozvaříme a rozmixujeme. Ze žloutků a vývarů vyšleháme v páře holandskou omáčku a zjemníme máslem nebo ji připravíme z holandské omáčky od firmy Knorr, u které máme jistotu, že se nesrazí. Do této omáčky vmícháme redukci šalotky, octa a vína.
3
Příloha: cuketu, mrkev, celer a brambory nakrájíme na plátky a uvaříme ve slané vodě, přecedíme a prohodíme na másle. Polovinu si necháme zvlášť a druhou polovinu smícháme se sekanou petrželovou natí a vejcem. Zabalíme do slabého listového těsta a upečeme jako zeleninový závin. Zbylou polovinu zeleniny prohřejeme a podáváme ve tvaru hnízda.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

Hovězí steak na pepři s přelivem …

Steak se smetanovo koprovou omáčkou

Steak se smetanovo koprovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vaření Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Celer Cuketa Estragon Listové těsto Máslo Mrkev Olivový olej Pepř mletý Petrželka Šalotka Sůl Vejce Vinný ocet Vývar Žloutek Žraločí steak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Podvodnice

Podvodnice

Bublanina s rybízem

Bublanina s rybízem

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Vánočka - třená

Vánočka - třená

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Pěna s polevou z hořké čokolády

Pěna s polevou z hořké čokolády

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

60
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
43
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
41
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
34
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
31
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Zásadní zvrat u Boučka! Konec v Máme rádi Česko a Inkognito?

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

Ester Geislerová (41): 20 let trápení kvůli břichu!

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

  • Recepty.cz
  • Pečený steak ze žraloka s omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact