Papriky nakrájíme na kostičky, cukety na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a v něm krátce opečeme zeleninu, rozpůlenou cibuli a stroužky česneku. Vložíme do zapékací formy, osolíme a opepříme. Citron omyjeme horkou vodou a nakrájíme na silnější plátky.
2
Rozmarýn omyjeme, osušíme a s plátky citronu vložíme do horké pánve a krátce osmahneme. Filé omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme, rozložíme na zeleninu, pokryjeme plátky citronu a přidáme rozmarýn. Pečeme v předem vyhřáté troubě při 200 °C asi 30 minut.
tiez sme robili podla tohto receptu....nabuduce ak si to znovu vyziada rodina, najskor urobim do makka zeleninu a toho lososa dame asi len na 15 minut....vraj bol dost upeceny. ja to nejem tak neviem posudit,
Michal
|24. 12. 2007 18:02
K veceri jsem pouzil filet lososa, sul, kmin, pepr, maslo a plety rozmaryn, na 200 pul hodky a pak par kapek citronu, to vse po inspiraci receptu, ale priste to udelam podle navodu
Michal
|10. 1. 2005 12:49
Testovano o vikendu ve verzi pro 13 lidi. Misto snitky rozmarynu jsem pouzil mlety rozmaryn a provensalske koreni... Vysledek faktasticky, vsichni se oblizovali...