Odleželého králíka protkneme proužky slaniny a mírně osolíme. Na pekáč dáme máslo, přidáme rozetřený nebo nastrouhaný česnek, osmahneme, vložíme králíka, trochu podlijeme a upečeme. Měkkého králíka vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, krátce osmahneme, podlijeme a důkladně povaříme. Podáváme se špenátem a opečenými brambory.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klomík
|5. 4. 2015 23:12
Zase králíka...
Lenka
|14. 9. 2014 18:05
Taky bych brala info jak dlouho a na kolik kralika pect. :-(
terca =)
|17. 4. 2011 20:27
Hledam na kolik ho peci... Je to muj prvni kajda. Nasla jsem na internetu na 180 po 2 hodiny. Myslite, ze to bude stacit? Nebo nebude to vysusene? Dekuju za odpoved. Preji vsem hodne uspechu =)
michal jakouš
|11. 2. 2010 22:51
pro jistotu jsem dal jak britskou slaninu tak špek a nemělo to chybu
lol
|27. 12. 2007 13:43
mňám
e.winkas
|30. 8. 2006 10:01
je to výborné..já přidávám ještě na drobno nakrájený špek přímo do pekáčku..
Anonym
|13. 4. 2006 18:05
zaměňuji slaninu za anglickou slaninu - výborná klasika