Králičí maso je jedno z nejlépe stravitelných mas. Obsahuje málo cholesterolu a hodně bílkovin. Je pochoutkou české kuchyně, kterou je možné připravit mnoha způsoby.
RADA: Jak vybrat kvalitní maso? Všimněte si barvy i práce řezníka
Jak říká název "jednoduše a chutně". Zvládla jsem to a i manžel říká, že se to kupodivu dá jíst :-D
Cibule i česneku bych klíďo dala víc.
Dekuji za uzasny recept! Kralika jsem delala prvne a opravdu se moc povedl, byl krasne stavnaty :)
Děkuji za recept, králík byl výborný, masíčko šťavnaté a krásně měkké. Neprošpikovávala jsem, místo toho jsem navrch po hodině pečení položila slaninu a během pečení jsem králíka asi dvakrát polila šťávou. Mňamka a výborný recept, děkuji!