Celer pečený vcelku s houbovou omáčkou
Zvolna pečený celer
Čočka s hruškami a uzeným
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tradiční tažený štrůdl
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Zapečená růžičková kapusta podle…
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Lehká tvarohová pomazánka
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Drůbeží játra se zeleninovou rýží
Špaldové housky
Zapečené mačkané brambory
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki