• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečený bůček s játry na kmíně
Napište svůj komentář k receptu

Pečený bůček s játry na kmíně

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený bůček s játry na kmíně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřový bůček
    • vepřová játra
    • sůl
    • kmín
    • voda na podlévání

Postup přípravy receptu

1
Bůček si pokrájíme na plátky asi 1 cm silné. Játra pokrájíme na plátky o malinko slabší. Plátky nasolíme, nakmínujeme a dáme do pekáče s troškou vody na dně. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova, během pečení pouze podléváme troškou vody a otáčíme.
2
Tento pokrm snese více kmínu než jsme zvyklí a ke konci pečení klidně ještě přisolíme.
3
Podáváme teplé s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem. Studené to taky není špatné, například s hořčicí nebo křenem. Syrová játra se nemusíte bát osolit - neztvrdnou.
4
Dělávám například na Silvestra spolu s ovarem :-), aby byl ,,splávek,, řádně připravený :-)).
5
Množství surovin záleží na počtu strávníků.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně

Pečený bůček s drůbežími játry na…

Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Pečený bůček

Pečený bůček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zdeňka | 30. 12. 2015 13:24

    Takhle jsem pekla játra při každé zabíjačce a byl to nejžádanější artikl. Pekáče se blýskaly čistotou aniž by viděly kapku vody a taky se po tom dobře pila slivovička a nikomu nebylo ouvej.

  • Pavla | 27. 8. 2014 07:48

    S receptem na bůček s játry jsem si u manžela zašplhala.Byl fakt výborný. :-P :-P

  • Lišková Hana | 22. 6. 2013 14:05

    Dodnes jsem byla přesvědčená, že na játra sůl před tepelnou úpravou nepatří, ale přesvědčila jsem se, že je to jen mýtus. Navíc jsme si tolik pochutnali, že budu muset brzo tuhle skvělou pečínku zopakovat a za recept mockrát děkuji.

  • Mára | 27. 9. 2011 14:24

    Dělala jsem k večeři a hlavně u manžela to mělo velký úspěch! Díky za recept :-)

  • Pavla | 15. 5. 2011 10:09

    Pro mého muže jako dělané, myslela jsem, že tu chybí cibule, ale bylo to na 1 s * :-)) . Děkuji, šplhla jsem si ;-)

  • Áda | 13. 2. 2011 21:03

    Božské!A nesmí chybět pivko ;-)

  • xy | 8. 1. 2011 07:51

    SUPER!Jak jak ze zabijačky :)!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Vepřové Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kmín Sůl Vepřová játra Vepřový bůček Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Krkovička pro vítanou návštěvu

Krkovička pro vítanou návštěvu

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka

Skořicové rohlíčky

Skořicové rohlíčky

Rychlé banánové lívance

Rychlé banánové lívance

Dušené zelí - zadělávané

Dušené zelí - zadělávané

Pudinkové šátečky

Pudinkové šátečky

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

45
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
44
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
42
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Hrášková polévka se slaninou
Hrášková polévka se…

Zajímavé články

Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
AHA.cz Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Krize Kostkové a Ebena! Moderátorka přiznala společné trápení

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Vypjatý osmý díl Zrádců: Slzy, křivdy a vyřazení věrného!

Vypjatý osmý díl Zrádců: Slzy, křivdy a vyřazení věrného!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Horoskop na další týden: Komu hrozí finanční krize a kdo prožije romantické chvíle?

Další doporučené recepty:

Pečený bramborák
Pečený bramborák
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Pečený celer s hruškami
Pečený celer s hruškami
Pečený čaj
Pečený čaj
Pečený čaj
Pečený čaj
  • Recepty.cz
  • Pečený bůček s játry na kmíně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact