Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1 - 1,5 cm. Drůbeží játra si očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a naskládáme do pekáčku. Podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova. Během pečení podléváme a dle potřeby otáčíme. Podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Bezva nápad na kombinaci. Jen jsem to udělala trošku jinak. Na vrstvu bůčku jsem nasypala naplátkovanou cibuli a česnek, posypala čerstvým rozmarýnem a grilovacím kořením. Játra jsem přidávala až po nějaké době. Z Vašeho nápadu jsem tedy nakonec udělala něco jiného, ale i tak to mělo úspěch a já děkuji za super typ na kombinaci.
Ranglová
|23. 5. 2012 12:07
Naprostá delikatesa :-* , přála bych vám vidět mého drahého jak nad pekáčem s kůrkou od chleba vyjídá co zbylo O:-)
Dovolil jsem si vyměnit bůček za vepřovou plec. Výborné.Děkuji za inspiraci.
Dita
|3. 12. 2011 19:07
Koupila jsem pěkný bůček na segedín a kousek z něho odřízla, abych konečně vyzkoušela tenhle recept. Lákalo mě to už dlouho. Je to moc dobré, játra dostala výbornou chuť a s chlebem a pivečkem hotové nebe v hubě. Přemýšlím o tom, že tuhle dobrotu udělám na Silvestra chlapům k večeři místo pečeného kolínka, aby měli dobrý základ před dlouhou nocí.
Myška
|1. 6. 2011 14:16
Bála jsem se,že se játra rozpečou dřív,než bude maso hotový.Máme boule za ušima jak to bylo dobrý <3 .Paráda!!!
johan
|13. 5. 2011 16:36
super !!! ikdyž nejdřív mi přišlo divný spojení - drůbeží a vepřový, tak finish je super 8-)