• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečený bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Pečený bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      kg brambory
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka majoránka

Postup přípravy receptu

1
Nastrouháme syrové brambory, přidáme trochu hladké mouky, 1 vejce, utřený česnek, pepř, kmín a majoránku. Umícháme těsto, vlijeme do pekáče na papír na pečení, povrch těsta potřeme olejem či poklademe kousky sádla a upečeme.
2
Výsledek není tak dobrý jako klasický bramborák, ale není tak těžko stravitelný a kalorický.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bramborák

Pečený bramborák

Bramborák z kapřího masa

Bramborák z kapřího masa

Bramborák s feferonkami

Bramborák s feferonkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MICHAL | 28. 12. 2013 16:58

    + PŮLKU PRÁŠKU DO PEČIVA

  • iveta2711 | 8. 11. 2012 19:59

    dělám něco podobného, akorát si rozdělím těsto na dvě půlky.Udělám placku na pečícím papíru na plech.Na vrch dám co zrovna dům dá :-)) Pokrájím cibul,papriky,slaninu, uzeninu, prostě každý si tam může dát co mu chutná .Na to naliju druhou půlku bramboráku a peču.Je to super dobrota.Nechám to vychladnout , nakrájím řezy.Dá se to baštit s kamarády u pivečka 8-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 8. 7. 2011 13:52

    super tip-jsme početná rodina,takže to zkrátí čas strávený u plotny a najíme se všichni najdednou...moc moc díky ;-)

  • Majka Rončáková | 21. 1. 2008 12:08

    Přidávám do bramboráku na kostičky nakrájenou anglickou, nebo klobásku /nejépe obojí/. Když to chytne trošku kůrčičku, potírám to sádlem.

  • Jana T. | 20. 1. 2008 22:16

    Tohle asi dělala moje babička a byla to dobrota.Jenom dávala místo vejce mléko.

  • K K | 14. 2. 2007 18:56

    A když místo mouky dáte strouhanku tak jsou krásně křupavé, nenasáknout kolik oleje či sádla při klasickém smažení.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:27

    Bramboráky peču na teflonce zcela bez oleje, je to v pohodě a jsou výborné. Někdy do těsta přidám 1/4-1/3 objemu kysaného zelí a vyjdou vynikající zelňáky, nebo přidám vařenou čočku a vyjde taky dobrá placka na večeři.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hladká mouka Kmín Majoránka Pepř mletý Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Španělské ptáčky

Španělské ptáčky

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Rybízový koláč IV.

Rybízový koláč IV.

Vepřové v alobalu

Vepřové v alobalu

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Mrkvové muffiny

Mrkvové muffiny

Babiččina ořechová bábovka

Babiččina ořechová bábovka

Hovězí kližka se smetanovou houbovou omáčkou

Hovězí kližka se smetanovou houbovou…

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi a koprem

Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…

Doporučujeme

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

91
Francouzský dresing
Francouzský dresing
86
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
80
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
75
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
60
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…

Zajímavé články

Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
AHA.cz Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Verdikt soudu v případu Dopita a Soukup: Hanychová vzteky bez sebe

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Stylově v dešti: Ultra trendy bundy a kabátky v barvách sezony, které vás nenechají zmoknout!

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Adamcová ke kauze údajného »únosu« Adamce (77): Nechci se brodit ve špíně

Adamcová ke kauze údajného »únosu« Adamce (77): Nechci se brodit ve špíně

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

Mysterium podzimních barev: Jak ovlivňují váš život, sexualitu i duševní zdraví?

  • Recepty.cz
  • Pečený bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact